Ju jeni me vonese.
Oferta ka perfunduar.
Mos humb ofertat e tjera, regjistrohu falas:  
close
  • Pap Test dhe Vizite Mjekesore 1990 leke ne vend te 4000 leke te “Klinika Obstetriko-Gjinekologjike Ursula”

1990 L

Vlera Zbritje Kurseni
4000L 50.25% 2010L

Kjo oferte perfundoi

2013-03-25
13:30:02

ne total 47 persona kane blere

Na ndiqni ne facebook!

Detaje :

Oferta Permban:

- Vizite Gjinekologjike

- Pap Test

 

Zero.al ju rekomandon :

 

E ardhmja eshte Femer thote nje proverb….E ardhmja eshte Femer e shendeteshme themi ne. Perkujdesuni per vehten jo vetem nga ana estetike por edhe nga ajo qe eshte gjeja me kryesore, shendeti.Sidomos kur flitet per shendetin e femres, promotores se jetes.

Sot vijme me nje oferte shume interesante dhe shume te nevojshme per mikeshat tona.

Vizite gjinekologjike e shoqeruar me Pap test ne nje nga Klinikat me te hereshme ne Tirane. Nje vend profesionistesh me eksperience te gjate ne fushen e Obstetri-Gjinekologjise.

Pap Test-i perben nje ekzaminim  baze ne parandalimin e shume problemeve te qafes se mitres.Eshte nje ekzaminim periodik I domosdoshem qe realizohet tek femrat qe nga momenti i marrdhenies se pare seksuale

 

 

Prane Klinikes "URSULA" do te gjeni zgjidhje per te gjitha problemet tuaja ne fushen e Gjinekologjise, Obstetrikes dhe Infertilitetit.

Laboratori eshte ngritur mbi bazen e kritereve strikte te Komunitetit Evropian mbi kushtet qe duhet te plotesojne laboratoret e fekondimit in vitro dhe me asistencen hap pas hapi te mjekeve italiane. Drejtoreshe e laboratori te IVF eshte Dr.Simona Cuomo me eksperience 18 vjecare ne teknikat e riprodhimit te asistuar.

Klinika Ursula lindi me 1997, si nevoje per nje perqasje te re me pacientet, ne pergjigjie te kerkesave qe ato parashtronin.

Ajo qe i diferencon, eshte eksperienca teoriko - praktike dhjetra vjecare e mjekeve qe kane punuar duke vene baza solide, e qe punojne aktualisht ne sherbimin Obstetrikal e Gjinekologjik, duke e cuar perpara vizionin e nje Klinike qe ne qender te saj ve KERKESAT INDIVIDUALE te cdo pacienti.

 

 

Disa sherbime nga gama e gjere e sherbimeve qe ofron klinika Ursula jane:

INFERTILITET

-Inseminim Intra Uterin (IUI)

-Fertilizim In Vitro (IVF)

-Injektim intraqelizor i spermes (ICSI) per rastet e

meshkujve me oligo dhe azospermi

-Marja direkt e spermes nga epididimusi ose testet

(PESA DHE TESE)

-Ruajtja ne ngrirje e spermes ose vezes ( Cryopre-

servation)

OBSTETRIK

- Ndjekje shtatezanie

-EKO obstetrikale color-doppler dhe 3D/4D

-Triple test

-Diagnoze e anomalive kongjenitale

-Konsult lindjeje

GJINEKOLOGJI

-Konsulta gjinekologjike

-Pap test

-EKO gjinekologjike abdominale dhe endovaginale

-Trajtim i cregullimeve te ciklit , dhimbjes,

hemorragjise etj.

-Trajtim i infeksioneve uro-genitale

-Konsulta per menopauzen

-Kirurgji gjinekologjike ambulatore

-Nderprerje shtatezanie

LABORATOR

- Analiza biokimike

-Analiza hormonale

-Spermiograma

Klinika Ursula

Adresa: Rr. “Myslym Shyri” pas Albtelecom


Kushtet :

 

 

-Oferta eshte ekskluzivitet i Zero.al dhe mund te perfitohet vetem duke blere kuponin.   

-Nese paraqiteni pa kupon tek biznesi produktin do ta perfitoni me cmimin real te pa skontuar.

-Mund te perdorni nje kupon per ju dhe te blini sa kupona te deshironi per ti dhuruar te miqte tuaj.

-Kuponi i blere gjate ofertes eshte i vlefshem deri me 31 Mars 2013.

-Shperndarja e kuponave do te behet brenda 24 oreve nga momenti i porositjes.

-Per me shume info mbi oferten mund te telefononi tek 044 51 28 28

-Per rezervime dhe koordinim oraresh mund te telefononi tek numri i telefonit te afishuar tek kuponi i blere.

 

MENYRAT E PAGESES :