Ju jeni me vonese.
Oferta ka perfunduar.
Mos humb ofertat e tjera, regjistrohu falas:  
close
  • Kontroll total i syrit, Matje kompjuterike e numrit te syve + Matje kompjuterike e tensionit ocular + Kontroll i plote i funksionit te muskujve ocular + Kontroll per Strabizem te femijet +Testim i sensit te thellesise dhe kontrastit + Testimi i ngjyrave dhe te parit ne 3D, 1000 leke ne vend te 2500 leke te Klinika e Syrit Bologna

1000 L

Vlera Zbritje Kurseni
2500L 60% 1500L

Kjo oferte perfundoi

2013-04-19
12:00:20

ne total 40 persona kane blere

Na ndiqni ne facebook!

Detaje :

 

Oferta permban: 
-Matje dhe analizim kompjuterik i numrit dhe defekteve refraktive tё syrit.
-Matja kompjuterike e tensionit okular.
-Tё gjitha testimet pёr fёmijёt tuaj ne zbulimin e  syrit dembel dhe strabizmit
-Testim i sensit te thellesise dhe kontrastit 
-Analizim i funksionit tё muskujve okular.
-Diagnostikim i problemeve tё ardhura nga kompjuteri dhe leximi me orё tё gjata.
-Testimi i ngjyrave dhe te parit ne 3D
 
1000 leke ne vend te 2500 leke
 

Zero.al ju rekomandon :

 

Bejini  Syte kater
 
Perfitoni nga kjo oferte fantastike. Miq, nqs kishit ne plan nje kontroll total te shikimit, ky eshte momenti i duhur.
Klinika Bologna: Qendёr Rehabilitimi e Shikimit tё ulёt ofron sot nje kontroll total te syve por jo vetem.
E vetmja ne trajtimin e hipovizionit (Shikimit tё Ulёt ) ne Shqiperi .
Aty trajtohen me sukses Strabizmi apo Dembelizmi i syrit te femijet, me seanca rehabilituese.
Korrigjimi i te parit per larg ose per afer, me korrigjim optik ose lente  kontakti
Nje tjeter ekzaminim i ofruar eshte Fusha Vizive
Ushtrime pёr problemet e dhimbjeve tё kokёs tё shkaktuara nga lodhja e muskujve okular
 
Disa nga  problemet  madhore sot qe gjejne  nje trajtim shume te mire ne kete klinike jane
Retinopatia Diabetike (problemi i syrit nga semundja e diabetit)
Degjenerimi makular i lidhur me moshёn, 
Retinopatia nga Miopia e lartё
Retiniti pigmentoz
Albinizmi etj
 
Klinika Bologna ne qender te bllokut ju ofron zgjidhjen e duhur.Perfitoni tani.
 
Vizita bёhet nga specialistja e diplomuar nё Universitetin e Bologna-s Enela Maliqaj
 

Klinika Bologna

Adresa: Ish Blloku, Rr.Vaso Pasha; Pall. 16/1 , Kat 3, (perballe ish mjelmes)


Kushtet :

 

-Oferta eshte ekskluzivitet i Zero.al dhe mund te perfitohet vetem duke blere kuponin.

-Kuponi eshte i vlefshem per nje person

-Nese paraqiteni pa kupon tek biznesi sherbimin do ta perfitoni me cmimin real te pa skontuar.

-Mund te perdoret vetem 1 kupon per person. 

-Mund te blini sa kupona te deshironi per ti dhuruar te miqte.

-Kuponi i blere gjate ofertes eshte i vlefshem deri me 21 Prill 2013.

-Shperndarja e kuponave do te behet brenda 24 oreve nga momenti i porositjes.

-Per me shume informacion mbi oferten mund te telefononi tek +355 44 51 28 28

-Per rezervime mund te kontaktoni ne numrin e telefonit qe do ta gjeni te afishuar ne kupon.

 

 
 
 
Menyrat e Pageses